Robotics School a fost înființat în 2018 pentru a răspunde nevoilor unei industrii educaționale în schimbare și pentru a oferi copiilor accesul la o educație tehnologică de calitate în lumea digitală de astăzi, în care codarea devine o abilitate fundamentală alături de matematică și lectură.
Robotics School oferă cursuri de robotică și programare copiilor pasionați de tehnologie și inovație cu vârste cuprinse între 4 și 15 ani. Aprindem entuziasmul pentru tehnologiile digitale și oferim competențe cheie pentru secolul XXI pe care copiii de astăzi le cer pentru meseriile de mâine.
Robotics School s-a extins de la înființare și livrează acum la peste 100 de școli și gradinite, printr-o rețea de instructori calificați cu experienta în educație, atât Bucureși cat și în Pitești
Programele Robotics School se adresează fiecărui copil și nivelului lor de abilități sau experiență.
Prin construcția de proiecte distractive cu motoare și senzori este încurajată învățarea prin joacă. Modelele sunt conectate la laptop/tabletă pentru a le programa diferite comportamente, folosind un limbaj de programare vizual, de tipul drag and drop.
În cadrul fiecărei lecții, elevii vor construi cu ajutorul pieselor LEGO, un robot complex pe care îl vor programa în conformitate cu funcționalitatea solicitată.
Pe langă înțelegerea modului de transmitere a mișcărilor, cursul îi introduce pe elevi in domeniul Ingineriei Software prin dezvoltarea unei gândiri algoritmice și prin implementarea programului tehnologic folosind programarea grafică LEGO si dezvoltă motricitatea fină prin asamblarea construcțiilor.
Director General Robotics School, pasionată de învățare și dezvoltare. Scopul meu este să am un impact pozitiv și să susțin dezvoltarea de noi convingeri și abilități.
Sunt susţinătoarea metodelor participative, în cadrul cărora copiii se simt liberi să contribuie la o experiență de învățare dinamică. Cred cu tărie că orice copil poate să dezvolte competenţe noi dacă are atitudinea potrivită.
Susțin educația non-formală într-o mare măsură datorită impactului real pe care aceasta îl are asupra celor implicați.
Am absolvit următoarele:
Sunt Manger in cadrul Robotics School, am o experiență vastă în conducerea echipelor prin exemplu, feedback și coaching.
Pe lângă partea administrativă îmi place să lucrez cu copiii și sunt conștient de impactul pe care îl am în viața lor și de influența pe care aceștia o vor simți mulți ani deoarece modul nostru de predare este unul non-formal unde cei mici învață lucruri noi distrându-se.
Sunt trainer de Robotică, pasionată de interacțiunea cu copiii.
Sunt o persoană veselă și empatică, îmi place să petrec timp cu copiii și în același timp să observ impactul cognitiv pozitiv, copiii acumulând informații noi pe care ulterior le pot aplica în viața de zi cu zi.
Schimbul de idei este unul reciproc, eu însămi învățând multe de la cei mici.
Sunt student în anul terminal, anul IV, la Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică, profil Tehnologia Construcțiilor de Mașini din cadrul Universității Politehnica București.
În decursul acestor 4 ani de facultate am absolvit și modulul de pedagogie, am ales acest modul plecând de la ideea “ înlocuirea profesorului clasic “ iar la Robotics School îi ghidez pe copii să-și finalizeze taskurile creându-le un mediu plăcut de a învăța lucruri noi.
Sunt o persoană foarte ambițioasă și perseverentă.
Sunt absolventă a Facultății Educatie Fizică și Sport.
Sunt o fire ambițioasă, răbdătoare și sensibilă.
Mi-am descoperit pasiunea pentru educația copiilor în timpul facultății în urma orelor de practică desfășurate unde mi-am propus să particip activ la educarea copiilor.
Vreau să aduc o schimbare și să ajut copilul să învețe și prin joc, nu doar prin învățare autentică.
Sunt o persoana sociabilă, empatică, iubesc foarte mult copiii și visez la construirea unui viitor cât mai benefic pentru aceștia.
De-a lungul anilor am lucrat cu copii de toate vârstele, iar prezenta mea la Robotics School nu este întamplătoare, aici construim și programăm vise ce devin realitate
Absolventă a Facultății de Litere a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, și-a descoperit pasiunea pentru educație acum patru ani, de atunci folosindu-și toate resursele și creativitatea pentru a-i îndruma pe cei mici și la rândul său pentru a învăța de la aceștia.
Experiența sa pedagogică în activitățile desfășurate alături de copiii cu nevoi speciale a contribuit cu un real aport pozitiv în cadrul atelierelor de robotică Robotics School.
Dincolo de atelierele de robotică, Alexandra îndrumă copiii și în învățarea limbii engleze și sărbătorește alaturi de ei fiecare pas.
Sunt trainer de robotică, pasionată de educația copiilor și de muzică.
Sunt într-o continuă căutare de cunoaștere, dornică de a acumula cât mai mule informații noi, o fire veselă și empatică. Consider că sensibilitatea este o formă de inteligență emoțională, care te face plăcut și te ajută în activitățile cu copiii. Aceștia se simt atrași de o persoană veselă, răbdătoare și jucăușă.
Scopul meu este ca în cadrul atelierelor de robotică să îmbinăm utilul cu plăcutul.
Dacă în timpul petrecut împreună, învățăm lucruri noi și interesante într-un mod captivant pentru copii, într-o atmosferă în care ei se simt liberi să se exprime, să-și dezvolte personalitatea și cunoștințele, consider că mi-am atins obiectivul și mă simt împlinită .
Sunt trainer de robotică și sunt pasionată de activitățile educaționale desfășurate alături de copii.
Consider că pozitivismul meu mă ajută enorm în cadrul atelierelor de robotică, prin intermediul acestuia reușind crearea un mediu de învățare interactiv și plăcut pentru cei mici.
Îmi doresc ca micii învățăcei să rămână cu noi noțiuni și amintiri frumoase în urma atelierelor de robotică petrecute împreună.
De profesie inginer, absolventă a Universității Politehnica din București, Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică, fire ambițioasă, orientată către rezultate, căreia îi plac provocările. Are o imaginație bogată, îi place să lucreze cu oameni curajosi, cu aspirații înalte.
Face ceea ce îi place, încă din timpul facultății implicându-se într-o activitate ce presupune interacțiunea zilnică cu oamenii, reușind astfel să-și dezvolte abilitățile de comunicare, relaționare și negociere. Mai târziu, a apărut o nouă provocare, posibilitatea de a lucra cu copiii. Acum, spune că prin activitățile educaționale desfășurate ai posibilitatea de a deveni din nou copil, influențându-ți astfel viața într-un mod pozitiv.
Susține ideea că un copil poate oricând să-l învețe pe un adult 3 lucruri:
Important nu este ce vei face in viitor, ci ceea ce faci acum.